Proteinrik ugnsomelett

Ett av mina absolut bästa mellanmål är proteinrik ugnsomelett som serveras med valfri sylt eller äppelmos.

För 4 portioner:

4 dl lättmjölk
8 ägg

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Koka upp mjölken (i annat fall har omeletten lätt för att vassla sig). Vispa äggen noga. Häll den varma mjölken i äggblandningen under vispning. Grädda omeletten i en smord form i 25 min (så den stannat, höjt sig och fått fin färg). Låt svalna innan servering men går såklart att äta varm.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s